OM OS

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi ringer dig op

OM OS

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi ringer dig op

Om os

NytBad.com er en del af RV Murerentreprise ApS, som er etableret i 2000. I NytBad.com har vi fokus på at gøre totalrenovering af badeværelser og at det skal være nemt for kunden. Vi har fokus på detaljerne i hele processen, hvilket betyder at du kun skal kontakte ÉN person og vi står for resten. Vi koordiner fra start til slut og sikre at det håndværksmæssige arbejde er i top og alle detaljer er som aftalt. Med vores store erfaring indenfor renovering af badeværelser, med individuelle løsninger, står vi altid klar til at komme med gode råd så din renovering ender med at blive din badeværelsesdrøm. Vi har 16 biler der primært køre i lokalområdet i Odsherred, Holbæk og Kalundborg. I starten af 2020 er vi 8 murere, 4 arbejdsmænd, 1 betonmand, 2 lærlinge, 1 på kontoret, 1 kontorelev, 1 kloakmester og 1 sælger/projektleder. Hos NytBad.com har vi en mission om at det skal være nemt for dig at få renoveret dit badeværelse, uden at det kan ses på prisen. Vi sætter en ære i at kvaliteten af vores arbejde er helt i top, så du kan glædes over arbejdet de næste mange år.

Hvem kommer forbi og ser på din opgave?

René søger altid den perfekte løsning for kunden, og har gennem årene stået i spidsen for renovering af over 1.000 badeværelser med individuelle løsninger.

René er uddannet murer og konstruktør og har siden år 2000 gået foran med nye løsninger.

Du kan træffe René på mail murer@renevoss.dk eller på telefon 2129 5420

Dennis er god til at se de individuelle løsninger som opfylder kundens ønsker.

Dennis er uddannet murer og har mere end 20 års erfaring med murerfaget og beregning af tilbud på såvel renovering eller helt nyt        badeværelse.

Du kan træffe Dennis på mail dennis@renevoss.dk eller på telefon 5388 6682

Hvem kommer forbi og ser på din opgave?

Bo brænder for badeværelserne og at give dig den løsning du bliver glad for langt ud i fremtiden. Bo har sans for detaljerne og erfaring fra både VVS og el. Hvilket gør at han har en rigtig god ide hvordan tingene kan lade sig gøre

Du kan træffe Bo på mail bo@nytbad.com eller på telefon 5388 6682

René søger altid den perfekte løsning for kunden og har gennem årene stået i spidsen for renovering af over 1.000 badeværelser med individuelle løsninger.

René er uddannet murer og konstruktør og har siden år 2000 gået foran med nye løsninger

Du kan træffe René på mail murer@renevoss.dk eller på telefon 2129 5420